Η εταιρείας μας GAMP Transport ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων από το 2000

Η εταιρεία έχει έντονη και καταξιωμένη παρουσία στο χώρο των Μεταφορών, επεκτεινόμενη ραγδαία με σκοπό την άμεση κάλυψη των ουσιωδών αναγκών των πελατών της. Με το υψηλό πνεύμα που τη διακρίνει, κάνει καθημερινά προσπάθειες στον τομέα των οδικών μεταφορών, αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις της εποχής, με αναλυτική σκέψη και δημιουργικό σχεδιασμό ώστε να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις εκάστοτε ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Ο πυρήνας της επιχείρησης είναι το ανθρώπινο δυναμικό της που συνεργάζεται με ένα ευρύ και εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών επιτυγχάνοντας την αξιοπιστία, και το υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

company-3
Ελλάδα
company-2
Ιταλία
company-1
Βουλγαρία
company-4
Γερμανία

Στατιστικά

Μεταφορές

Χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Γερμανία)

Ικανοποιημένοι Πελάτες

Απεσταλμένα Δέματα

Υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές

Στόχος

Αύξηση της αποδοτικότητας και απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με συνέπεια, υπευθυνότητα και αξιοπιστία

Σκοπός

Να αναπτυχθούμε μαζί σας και να παρουσιάσουμε λύσεις που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

Επιτυχία

Η επιτυχία σας είναι κατά κάποιο τρόπο είναι και η δική μας επιτυχία!

Έμπειροι Επαγγελματίες

Η εταιρεία μας διαθέτει τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες γνώστες της μεταφοράς έτοιμους να δώσουν λύση σε οποιοδήποτε μεταφορική σας ανάγκη. Ακόμα, η εταιρεία σχεδιάζει και προσαρμόζει τις υπηρεσίες μας, στα μέτρα των αναγκών των πελατών μας.

Λειτουργώντας στοχευμένα σε συγκεκριμένες αγορές, κλάδους, χώρες και με επιλεγμένους πελάτες έχουμε την δυνατότητα να επικεντρώσουμε στο βάθος της αγοράς μας και να διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματα των πελατών μας εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ποιοτικές υπηρεσίες, αξεπέραστο σέρβις, γρήγορο transit time, πλήρη γεωγραφική κάλυψη και καθημερινές αναχωρήσεις/αφίξεις.

Δίνουμε έμφαση στις αξίες και λειτουργούμε σύμφωνα με τους κανόνες της εμπορικής ηθικής με σεβασμό στους πελάτες, προμηθευτές, ανταποκριτές και υπαλλήλους μας προσδοκώντας και επιτυγχάνοντας μακροχρόνιες συνεργασίες και διαχρονικές εταιρικές και προσωπικές σχέσεις.

Ασφαλείς Μεταφορές

Έχοντας, λοιπόν, ως βασική προτεραιότητα την άμεση, ασφαλή & αποτελεσματική διακίνηση των εμπορευμάτων σας αλλά και των μετακομίσεων σας.

Προκειμένου να καλύψουμε κάθε μεταφορική σας ανάγκη, έχουμε επενδύσει σε υπερσύγχρονα, ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, συστήματα ελέγχου, πρωτοποριακές πλατφόρμες λογισμικού και εργαλεία βελτιστοποίησης μεταφοράς καθώς και σε έμπειρο και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό που ανά πάσα στιγμή βρίσκεται στη διάθεσή σας για την άμεση πληροφόρησή και  εξυπηρέτησή σας.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς στην βελτίωση των υπηρεσιών της και την εκπαίδευση του προσωπικού της, ώστε η κάθε μετακόμιση- μεταφορά  να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για τον πελάτη μας και να ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Αυτός είναι και ο λόγος που ολοκληρώνουμε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε με απόλυτη επιτυχία, αφήνοντας τους πελάτες μας πλήρως ικανοποιημένους!

Η πολύχρονη πείρα, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και η διαρκής ενημέρωση και συνεχής ανάπτυξη του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας είναι το όραμά μας για είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας παρέχοντας τους αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες των απαιτήσεων και αναγκών του κάθε πελάτη μας.